2013. november 5., kedd

Hírek Noéról

Kedvesek,

írtam már nektek korábban Noéról, arról az anyukáról, akinél agydaganatot diagnosztizáltak.
Most újabb híreket kaptam róla és komolyan, csak döbbenten állok, Isten milyen hatalmas!

Pont most olvastam vissza az első leveleket, amiket róla kaptam szeptemberben (mindössze 2 hónapja!).
A második terhessége alatt diagnosztizáltak nála először daganatot, amit úgy tűnt, sikeresen kezeltek. Később aztán rosszul lett, egy ideig nem is jöttek rá az orvosok a problémára, aztán megtalálták az agydaganatot. Akkora már túl volt számtalan lumbáláson, gyomorszondára tették mert 5 napja mindent kihányt és végül annyira legyengült, hogy szeptember közepén az orvosok felkészítették a családot, hogy csak rövid időt látnak Noé számára.

Ekkor a gyülekezetünk egy nonstop imaláncot szervezett számára. Rengetegen imádkoztunk érte és reméltük a legjobbakat.

Most ott tartunk, hogy nem telt el 2 hónap, azóta, hogy életveszélyes állapotba került. Jelenleg Noé már a rehabilitációs osztályra került, mert annyit javult az állapota. Egyre több mindent képes egyedül elvégezni. Sőt, még az is felmerült, hogy a hétvégén esetleg hazaengedik a kórházból!
Hihetetlen, nem? Olyan nagy bátorítás ez számomra.

Megosztom itt veletek a legfrisebb e-mailt, amit róla kaptam. Imádkozzunk tovább!

"Hála az imáitoknak Noé sokkal jobban van. Csomó mindent egyedül csinál és erősebb sokkal! Hála az Úrnak!
Ismét konkrét imakérésekkel jövünk hozzátok Noéval. Kérünk, hogy imádkozzatok Noé látásáért. Nagy a hálaadás, hogy a bal szeme teljesen jól működik, de kérünk még, hogy jobb szeme is meggyógyuljon teljesen, hogy így minden másban is akadályok nélkül tudjon felépülni. Mivel csak az egyik szeme működik teljesen, nincs meg a térlátása és szédül, ez akadályozza. Ma folytatódik a kezelés és elsősorban ennek a sikerességért kérünk, mert hát a teljes gyógyulás a cél. Őrizze meg az Úr a mellékhatásoktól és legyen az a karácsonyi ajándék, hogy minden nem odavaló tűnjön el a fejéből. Az aktuális cél, hogy hétvégére tudjanak hazamenni és Isten ,aki előtt nincs lehetetlen ez meg tudja adni.  Köszönjük a hűséges közbenjárásotokat, hogy nem lankadtok és kitartotok imádságban."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése